Segala yang ternukil di dalam blog miskin ini adalah terbit daripada minda dan jiwa penulis sendiri. Adapun nukilan orang lain yang penulis tampilkan akan penulis sertakan sumbernya sekali.  Anda dibenarkan menyalin, mengambil atau menyebarkan apa sahaja yang baik dan berfaedah daripada blog ini dengan syarat anda linkkannya kepada DHIAH.COM. Namun, lebih molek kiranya anda memohon izin daripada penulis atau empunya diri terlebih dahulu. Anda juga digalakkan untuk melontar pendapat atau pandangan yang membina, namun ingin penulis tegaskan bahawa penulis tidak akan menyiarkan sama sekali pendapat atau pandangan yang mengandungi kata-kata nista dan maki hamun termasuklah komen-komen yang berunsur lucah. Blog ini bertemakan keindahan, maka segala rasa dan buah minda anda haruslah dilontar dengan bahasa yang positif dan indah juga agar tika membacanya jiwa berasa tenang dan teruja. Akhir kata, penulis mendoakan agar segala yang indah dan baik daripada blog ini dapat dimanfaatkan oleh kita semua. Sesungguhnya Allah itu indah, suka akan keindahan!

6 Comments

  1. camenar doh ruangan chat k.pea, masih dalam proses ker?

    • yup dato, masih sedang mencari forum chat yang sesuai yang tak effect pada blog, kebanyakannya bila di install dan di activate, blog menjadi berat dan stuck. Kak pea usahakan ya demi untuk peminak setia, hihihi, thanks dato for your sepok …

  2. Assalamualaikum,

    Alhamdulillah..finally berjumpa juga saya dengan warga Malaysia yg tinggal di Valladolid.
    InsyaAllah pada 27 Jun ini saya akan berada di sana utk menghadiri seminar di Univ of Valladolid sehingga 1 Julai.

    Persiapan tiket dan hotel almost settle. Cuma ingin sedikit gambaran mcm mana keadaan di sana. Apapun sy nak explore this blog first. TQ so much sebab rajin menulis mcm ni. At least blh bantu org2 mcm saya ni…hehehehe.

    Anyway selamat berkenalan!

  3. salam lebaran dan diucapkan juga Selamat Hari Raya buat K.Pea dan Keluarga. Cenderahati dari spane selamat sampai ke tangan dato’. Terima kasih byk2 yer. Nanti nk tunggu hadiah untuk baby pulok hehe

  4. que bonito, je je je me gusta mucho, i love you

  5. que comiditas por favor me da un hambre que te pelas, ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm que comidaas mas ricas, te quiero mucho mama, con cariño habibah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *